De două ori pe an, Comitetul Economic şi Social European(CESE) oferă stagii pentru o perioadă de cinci luni pentru absolvenţi de facultate care provin din statele membre ale Uniunii Europene, precum şi pentru un număr de absolvenţi de facultate din ţările non-UE. Aceste perioade de formare oferă tinerilor oportunitatea de a învăţa despre rolul și activitățile Comitetului Economic și Social European, dar și de a dobândi experienţă profesională într-un mediu multicultural. Stagiile încep pe 16 februarie şi 16 septembrie a fiecărui an şi să se desfășoară în birourile Comitetului din Bruxelles.

Deoarece sunt puține locuri, dar mulți aplicanți, studenții care doresc să se înscrie trebuie să fie foarte atenți când completează formularul de înscriere.

Pașii care trebuie urmați:

1. Puteti consulta mai multe informatii dand click aici

2. Completați cu atentie formularul de aici.

3. Răspundeți la emailurile primite de la CESE just  și în timp util.

Dacă aplicația a fost pre-selectată, vei primi un email prin care vei fi informat despre acest lucru. Din acest moment trebuie să-ți pregătești copiile după documente (diplome universitare, contracte de angajare anterioare, buletin sau pașaport).

Candidații care nu sunt în posesia unei diplome, pot trimite o adeverință pe care o obțin de la facultate, în care se va menționa că și-au finalizat anul de studii și nu au restanțe.

Pentru mai multe detalii, citiți cu atenție regulamentul de aici.

Data limită pentru a aplica este 30 septembrie 2012 (ora 12.00 p.m. – ora Bruxelles-ului) sau 31 martie 2013 (ora 12. p.m. – ora Bruxelles-ului).

Stagiul este remunerat cu 1000 de euro lunar și durează 5 luni.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont