Grupul Renault Romania are plăcerea de a invita studenții din anul 4 și masteranzii din cadrul specializării Autovehicule Rutiere să participe la programul de stagii Drive Your Future 2013 care va avea loc în perioada aprilie – iunie 2013.

Avem convingerea că un stagiu alături de Uzina Dacia Renault ar putea oferi studenților și masteranzilor o șansă unică de a se familiariza cu industria auto și cu o gamă variată de activități, de a-și realiza proiectele de licență sau disertație într-un mediu orientat spre performanță și de a-și îmbunătăți competențele personale și lingvistice. Toți stagiarii Drive Your Future 2013 vor beneficia de bursă lunară, masă de prânz, transport și cazare, după caz.

Persoanele eligibile și interesate să aplice pentru aceste stagii sunt invitate să consulte broșura atașată și să completeze formularul asociat, iar apoi să îl expedieze la adresa DriveYourFuture@renault.com, nu mai târziu de 30 noiembrie 2012. Numai persoanele selectate pentru interviu vor fi contactate.

Detaliile le veţi urmari în continuare pe site-ul indicat de uzină adresa DriveYourFuture@renault.com şi la avizierul Specializării AR de lângă sala S 11, din sediul Universităţii „Ovidius” de pe B-dul Mamaia 124.

Pe lângă oferta educaţională cuprinsă în programul de stagii „Drive Your Future 2013”, Grupul este prezent la târgul „Angajatori de top” cu posturi disponibile în domeniile fabricaţie şi inginerie, la Uzinele Dacia – Uzina Mecanica şi Şasiuri, la Matriţe Dacia sau la Renault Technologie Roumanie. Oferta poate fi consultată în stand.

Candidaţii care doresc să aplice pentru posturile disponibile trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:

absolvent de studii superioare tehnice
experienţă profesională de minim 2 ani
cunoştinţe de limbi străine (franceză, engleză, germană sau rusă)
cunoştinţe utilizare PC-Microsoft Office
cunoştinţe utilizare program de proiectare Catia V5.
În plus, candidaţii trebuie să dea dovadă de capacitate de lucru în echipă şi în transvers, capacitate de comunicare şi să fie disponibili pentru a se muta în Bucureşti, Piteşti sau Mioveni

Despre Grupul Renault în România
România, cu cei peste 17.500 de angajaţi, este a doua ţară a Grupului Renault în ceea ce priveşte efectivele şi singura, cu excepţia Franţei, care posedă toate competenţele unui constructor auto. A face parte din Grupul Renault astăzi, înseamnă a beneficia de întreaga paletă de meserii existente în industria automobilului şi de cinci locaţii în care se desfăşoară activitatea: Piteşti, Mioveni, Oarja, Bucureşti şi Titu.

Grupul Renault reuneşte Platforma Dacia de la Mioveni, Centrul Logistic RIR -ILN, Centrul de Inginerie Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic de la Titu şi Centrul de design Renault Design Central Europe), Direcţia Comercială Renault Commercial Roumanie, Matriţe Dacia Piteşti şi RCI.

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont