BUSINESS SCHOOL

BUSINESS SCHOOL

Cand erai mic iti doreai sa fi sef dar intre timp odata cu tine a crescut si criza? Atunci, daca esti student, Organizatia AIESEC Constanta iti face o propunere electrizanta. Inscrie-te si laboratorul Business School va scoate antreprenorul din tine cu ajutorul trainingurilor, sedintelor de mentoring si evenimentelor special create pentru ca tu sa iti dezvolti propriul plan de afaceri. Acceseaza siteul www.aiesecconstanta.ro/bs pentru mai multe detalii, si completeaza formularul de aplicare pana pe data de 9 Martie.

Acest proiect se afla la a 4 editie, iar in acest an se va desfasura in perioada 11 Martie- 29 Aprilie in timpul weekendurilor.
Pregatirea, prin care Business School doreste sa te dezvolte, atat personal cat mai ales profesional, o vei primi in cadrul trainingurilor.
Aceste traininguri vor fi sustinute de antreprenori de succes atat pe plan judetean, national cat si international.
Sedintele de mentoring vor veni in ajutorul tau prin sfaturi si idei primite de la antreprenorii cu experienta.
Pe langa acestea, Business School te va provoca la o dezbatere pe diferite subiecte de antreprenoriat in cadrul evenimentelor, unde vei avea oportunitatea de a intretine o discutie cu manageri de companii, depasind astfel bariera dintre emitator si public, in favoarea unei comunicari mai eficiente.
Si daca ti-a fugit mintea la bani, afla ca nu te costa nimic sa aplici proiectului.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont