Fara reduceri pentru studenti

Fara reduceri pentru studenti


Se pare ca incepand cu 1 martie abonamentele pe RATC nu vor putea fi cumparate cu reducere.Astfel un abonament pe o linie care costa 25 de lei va costa acum 50 de lei.Intrebate controloarele au spus ca masura este luata de consiliul local si ca sunt mai multe afise in legatura cu aceasta decizia in zona garii CFR.Ramane de vazut cum vor afecta pe studenti aceasta decizie.In mod sigur va creste numarul celor care merg fara bilet.


Ce spune hotararea primariei ?
In conformitate cu HCLM Constanta nr. 3/2010 care anuleaza prevederile HCLM Constanta nr. 266/1999, incepand cu 01.03.2010 nu se mai elibereaza abonamente cu 50% reducere pentru studenti.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont