Evenimentul Business Gala ce va avea loc Joi, 29 Aprilie, la Hotel Iaki, in sala Gama, incepand cu orele 16:00 va reprezenta evenimentul de inchidere al proiectului Business School desfasurat de organizatia studenteasca AIESEC Constanta in colaborare cu Fundatia Ronomar Innovation Center.

Proiectul Business School le-a oferit participantilor in perioada 13 Martie – 29 Aprilie suportul teoretic, prin training-uri de specialitate, dar si practic, prin studiile de caz si implementarea micilor afaceri, astfel incat tinerii si-au putut dezvolta spiritul antreprenorial, proiectul finalizandu-se cu intocmirea planurilor lor de afaceri.

,,Odata ce ai intrat intr-un asemenea proiect iti este greu sa te lasi,de ce? pentru ca prin modul in care primesti informatiile fie ele prin traininguri, fie ele prin aplicatii practice, reusesti sa ajungi la un nivel la care nu te asteptai, atat psihic, cat si informational. Ti se contureaza o imagine asupra vietii tale care te incanta si te face sa privesti cu incredere in viitor. Cam asta s-a intamplat cu mine, a fost o placere sa fac parte din acest proiect si ma bucur pentru ca am cunoscut oameni minunati, atat colegi, prieteni de business group cat si membrii AIESEC” a declarat Ana Iordache, participanta a proiectului Business School.

La eveniment vor participa reprezentantii de la firmele AutoGrup, Winsoft Invent, City Jobs, Kiss FM, Cristian Ianca de la Fundatia Ronomar Innovation Center, Alexandru Blaga de la Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, Cristian Tudoran de la ZetaCo, Razvan Stanciu, Monica Tutuianu.

AIESEC este cea mai mare organizatie de studenti din lume si reprezinta platforma internationala prin care acestia isi explora şi dezvolta potentialul de leadership, pentru a avea un impact pozitiv in societate.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont