Sigur ca ar merge, atata timp cat suntem tineri, mereu suntem in cautarea unei noi experiente, si ce poate fi mai minunat decat sa iti faci bagajelul si sa fugi in alta tara. Daca nu te-ai gandit inca la o vacanta, AIESEC Constanta iti propune ceva mult mai tare. Un stagiu de practica in care poti combina utilul cu placutul si anume, te duci in oricare din tarile: Turcia, Macedonia, Ucarina, Polonia stai in jur de 2 luni, timp in care o sa traiesti cele mai tari clipe din viata ta, iar pe langa prieteni si locuri noi vizitate, vei avea satisfactia ca te-ai dezvoltat si profesional printr-un stagiu de practica bazat pe dezvoltare sau educatie.
Daca nu esti inca familiarizat cu aceste stagii, ei bine afla ca stagiul de practica pe dezvoltare iti ofera oportunitatea de a lucra in domenii legate de dezvoltarea comunitara, cum ar fi : drepturile copilului, probleme de mediu, educatie, dezvoltare rurala si a spiritului antreprenorial, in timp ce stagiu de practica pe educatie iti ofera oportunitatea de a lucra in domenii legate de educatie, cum ar fi : predarea unei limbi straine, a unei materii, dezvoltarea curriculara, dezvoltarea caracterului, consiliere in cariera, interactiune culturala.
Daca te gandesti ca nu ai experienta in aceste domenii, stai fara grija, este deajuns sa sti limba engleza, si sa-ti doresti sa asimilezi cat mai multe informatii pentru ca atat inainte sa pleci in stagiu, cat si in momentul in care ajungi in tara dorita de tine, pana sa incepi propru-zis stagiul de practica, tu vei trece printr-o serie de pregatiri, astfel, nu ai de ce sa te ingrijorezi ca nu ai putea face fata unei asemena provocari.
Si ca sa iti dispara si ultima urma de tema, afla ca pe tot parcursul stagiului nu vei fi singur, o persoana din localul AIESEC Constanta va tine in permanenta legatura cu tine , iar din momentul in care ajungi in tara aleasa si pana te imbarci inapoi spre casa, vei avea intodeauna o persoana de incredere, din localul gazda, pe tot parcursul stagiului.
Daca inca mai stai pe ganduri eu spun sa te grabesti pentru ca nu se stie cand vei mai putea avea o asa super sansa, iar pe langa faptul ca te duci si vizitezi locuri si culturi noi, beneficiile tale nu se opresc aici:
Dezvlotarea profesionala si personala, experienta practica, un mare + la C.V., dobandirea unor perspective culturale noi, pot fi doar cateva din beneficiile pe care le poti dobandi daca aplici acestui program.
Daca iti surade ideea unei experiente internationale, mai multe detalii gasesti pe site-ul www.aiesecconstanta.ro .

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont