Data de 3 Februarie, marchează un nou început pentru proiectul D.R.A.W; cu ajutorul AIESEC Constanţa, cea de-a patra ediţie Discovering Reality Amongst Worlds are plăcerea de a reuni elevii cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani.  Timp de 6 săptămâni aceştia îşi vor pune la încercare imaginaţia şi creativitatea într-un cadru internaţional.

Proiectul se adresează elevilor din clasele a VI-a şi a VII-a, sesiunile fiind ţinute de studenţi internaţionali din Brazilia, China şi Egipt. Participanţii vor fi îndrumaţi de către reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ afiliate proiectului cum ar fi Şcoala „Ion Jalea”, Liceul Teoretic Traian, Liceul Teoretic Ovidius şi Colegiul National Mircea cel Bătrân, dar şi membrii AIESEC Constanţa.

Aflat la cea de-a IV-a ediţie, proiectul D.R.A.W îşi propune în continuare să promoveze învăţământul non-formal bazat pe lucrul în echipă, dezvoltarea personală şi îmbunătăţirea nivelului de limbă engleză.  După terminarea proiectului, participanţii vor rămâne cu un bagaj mai mare de cunoştinţe, prietenii noi,  dar şi cu o idee mai clară privind alegerea viitorului liceu.

Cei care doresc să se înscrie în proiect pot completa formularul de înscriere disponibil pe site-ul www.aiesecconstanta.ro/draw , sau dacă doresc să afle mai multe, ne pot contacta la adresa mai jos menţionată.

 AIESEC, organizaţia fondatoare a acestui proiect, este în acest moment cea mai mare organizaţie de tineri din lume, care are un puternic impact în societate prin intermediul membrilor săi şi al proiectelor pe care le desfăşoară.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont