Constanţa Fluieră Fault!

AIESEC Constanţa a organizat în data de 19 iunie, la Hotel IAKI, o sesiune de discuţii unde s-au identificat principalele probleme comunitare de la nivelul oraşului. Scopul dezbaterii l-a
reprezentat stabilirea nevoilor reale din Constanţa, iniţiativă preliminară proiectului ce va fi demarat în curând – „Constanţa Fluieră Fault!”. Au răspuns prezent invitaţiei noastre reprezentanţi din partea fundaţiei „Giovanni Bosco”, AMSV, Sweet Land, Corpul Voluntarilor Gărzii de Mediu şi Centrul RSC Constanţa. Dezbaterea a fost condusă de Cristian Tudoran, iar facilitatorii care au moderat discuţiile,la nivelul grupurilor formate, au fost: Monica Ţuţuianu, Cornel Marcu şi Adriana Cârnu. Temele vor fi supuse unui sondaj public pe pagina oficială de Facebook a proiectului CFF: http://www.facebook.com/constantafluierafault.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont