În weekend­ul următor, 20­21 iulie, AIESEC Constanța împreună cu DANAIS și Primăria Topalu dau startul celei de­a șasea ediții a evenimentului Global Village, eveniment ce se va desfășura în Capidava și care își dorește să devină un manifest în sprijinul multiculturalității și al dezvoltării.

Pentru că suntem marcați de istorie, dar trăim într­un secol al globalizării, pentru că trebuie să ne cunoaștem originile dar să știm și încotro ne îndreptăm, evenimentul Global Village își propune să reunească tradițiile și obiceiurile mozaicului cultural din Dobrogea.

Acceptare, interactiune, interes față de celalalte culturi, mozaic cultural; acestea sunt cuvintele ce definesc evenimentul de anul acesta, iar pentru ca acest lucru să se întâmple, vor avea loc spectacole

oferite de persoane originare din țări precum Mexic, Tunisia, Pakistan, Germania, Polonia, SUA sau Egipt, dar și numere artistice puse în scenă de personalități locale. Spectacolul va fi îmbogățit de coruri de ruși și lipoveni din Ghindărești, ansambluri folclorice precum Siliștea, Castelanii, Cartalu, simulări de luptă tătărești, antrenamente de luptă ale bravilor daci și multe alte surprize.

Accesul la eveniment este gratuit, iar pentru înscriere sau pentru a afla mai multe detalii accesați site­ul www.aiesecconstanța.ro sau www.danais.ro.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont