Alege.
Experimentează.
Devino.
MAI MULT!

Ultimele zile în care poţi decide ce faci cu studenţia ta! Ai şansa să pui in practica tot ceea ce înveţi la facultate! Trebuie doar să te inscrii pe site-ul www.aiesecconstanta.ro, până pe 17 octombrie, iar noi te vom contacta pentru a stabili un interviu.

Dupa primul interviu, vor urma câteva sesiuni unde vă vom prezenta care sunt activităţile noastre, descrie evenimentele şi proiectele la care lucrăm, care sunt oportunităţile pe care le oferă fiecare arie a organizaţiei, precum şi o prezentare a stagiilor internaţionale de practică.

Scopul AIESEC Constanţa este de a dezvolta personal şi profesional studenţii, oferindu-le un proces de învăţare unic, bazat pe apartenenţa la un mediu global de învăţare, experienţa internaţională şi oportunităţi de a coordona proiecte/evenimente. Ne dorim să punem accent în special pe rolul proactiv al studenţilor, pe dezvoltarea conştiinţei de sine şi a unei viziuni personale, construirea de reţele şi abilitatea de a face o schimbare.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont