AIESEC Constanţa îşi deschide porţile pentru recrutarea de primăvară!  AIESEC este cea mai mare organizaţie internaţională de studenţi preocupaţi de impactul pozitiv în societatea în care trăiesc. Aici ţi se oferă cadrul necesar pentru a te dezvolta personal şi profesional, prin oportunităţile pe care le poţi valorifica:  evoluţie prin munca în echipă, aptitudini de leadership prin implicarea în diferitele proiecte pe care le derulăm, stagii profesionale (Global Internship Program) şi de voluntariat (Global Community Development Program) în străinătate.
Daca eşti un tânăr plin de iniţiativă şi cu spirit antreprenorial te aşteptăm alături de noi pentru ca împreună să facem diferenţa în jurul nostru! Perioada de aplicare se încheie pe 11 martie, aşa că îndrăzneşte acum să fii liderul propriului tău viitor şi fă primul pas pentru a deveni colegi:

http://www.aiesecconstanta.ro/apply/

 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont