GROW 1.1 – 1.2 – Intre 29 iunie si 10 august, elevii claselor a XI-a si a a XII-a din 15 orase au ocazia sa participe la un program educational inovator, desfasurat la nivel national si premiat la nivel international. In urma cu putin timp i-a fost acordat pentru a doua oara prestigiosul premiu pentru tineret Charlemagne la nivelul Romaniei, in cadrul Ceremoniei de decernare a premiilor de la Aachen, Germania.

Cu o abordare specifica pentru fiecare an de liceu în parte, GROW ofera 4 ani de dezvoltare complementara prin educatie non-formala. Pentru participantii la editia pentru clasele a XI-a si a a XII-a, organizatorii GROW propun cate 10 intalniri sub forma unor ateliere de lucru interactive incepand din 29 iunie pana pe 10 august: GROW 1.1-1.2. Acestea sunt sustinute in limba engleza de catre traineri internationali veniti din Hong Kong si SUA,

In cadrul GROW participantii isi vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasa dupa finalizarea studiilor si o atitudine care-i va sprijini in atingerea obiectivelor personale, iar in final isi vor consolida increderea in sine prin provocari practice. Provocările sociale şi culturale devin facile în urma abordării educaţionale GROW şi a deschiderii acestui proiect catre nou, responsabilitate, curaj si initiativa. Cei care doresc să se înscrie în proiect pot completa formularul de înscriere pe www.growedu.ro până pe 15 Iunie

Identitatea personala, managementul timpului,proactivitatea ori chiar subiecte din sfera business sunt cateva dintre tematicile sesiunilor editiei de anul acesta GROW 1.1 – 1.2. Participantii parcurg astfel un adevarat compendiu de dezvoltare personala si profesionala in urma caruia isi vor revaloriza principiile si isi vor cunoaste mai bine capacitatile.

Editia de anul acesta GROW 1.1 – 1.2 se bucura de sprijinul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, BRD – Groupe Societe Generale, Parlamentul European, Vodafone,Dechatlon, Zentiva, KRUK, HP, Euro APS, White Image, Trilulilu, 9AM, Lume Buna, Romania Pozitivasi TPU.

Actiune finantata de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin intermediul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta.

Scoala de Valori este o organizatie non-guvernamentala moderna ce are ca viziune dezvoltarea unei societati bazate pe valori prin educatie inovativa. Punem sub semnul intrebarii granitele educatiei traditionale si cream oportunitatea persoanelor de a accesa informatii de valoare, experiente de formare a caracterului, de a interactiona cu modele pozitive si de a avea expunere internationala, cu scopul de a creste responsabilitatea personala si controlul fiecaruia asupra alegerilor personale.

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, reunind 40 000 de membri din peste 100 de tari si teritorii. AIESEC reprezinta o platforma dedicata descoperirii si explorarii potentialului de lideri al tinerilor in vederea transformarii acestora in agenti de schimbare ai lumii de maine.

 


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont