AIESEC Constanţa organizează Global Village, eveniment aflat la a IV-a ediţie şi care reuneşte peste 20 naţionalităti. O zi multiculturală, plină de culoare şi voie bună, toate aceastea, în Maritimo Shopping Center, pe data de 31 August, între orele 17.00 şi 21.00.

Indonesia, China, Taiwan, Serbia sau Macedonia sunt doar o parte din naţionalităţile care vor fi prezente prin dansuri, degustări de mâncare şi standuri special amenajate, bogate în obiecte tradiţionale alături de câte un reprezentat al ţării respective bucuros să îşi prezinte cultura şi să raspundă la întrebări. Global Village este locul ideal unde poţi afla lucruri interesante, de a participa la diverse tombole şi concursuri cu premii, de a te delecta cu momente artistice inedite şi surprize pe tot parcursul zilei.

AIESEC este o organizație internațională, independentă, non-profit şi neafiliată politic, condusă de studenţi şi proaspăt absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior. Membrii săi sunt interesați de probleme globale, leadership şi management. În urmă cu 21 de ani, AIESEC a început activitatea în România, activând în prezent în 15 oraşe.

Eveniment este susţinut de Betty Ice, Maritimo Shopping Center şi Primăria Constanţa.

Pentru informaţii suplimentare vizitaţi site-ul: www.aiesecconstanta.ro/global-village-2012/

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont