AIESEC Constanţa, cu sprijinul AYG şi RSC, lansează toamna aceasta o invitaţie către toţi constănţenii la fluierul final din cadrul proiectului Constanţa Fluieră Fault. Echipa CFF se pregăteşte de ultimul eveniment al iniţiativei AIESEC de responsabilizare socială în mediul constănţean, care se va materializa în data de 6 octombrie. Această zi pune capăt unui şir de evenimente desfăşurate în vara anului 2012: Dezbaterea temelor de workshop, Beach Volley Contest, Think Different! Flash Mob, Training „Învăţământ alternativ” şi Schimb de carte. Acţiunea va consta în realizarea unui marş, în încheierea căruia, participanţii vor avea posibilitatea să ia parte la un târg de workshop-uri.

„Acum, în Constanţa, mai mult ca niciodată, este nevoie de o astfel de iniţiativă, este nevoie de noi şi când spun noi, mă refer atât la promotorii acestei idei, cât şi la cei care doresc şi au siguranţa că numai împreună, într-un cadru organizat, putem produce schimbările de care oraşul nostru are nevoie” – Alexandru Anghel, Project Manager Constanţa Fluieră Fault.

Tematicile de workshop propuse de invitaţii prezenţi la dezbaterea din 19 iunie, de la Hotel IAKI, şi alese de către publicul larg prin votul online, ating diferite aspecte delicate înâmpinate de constănţeni: „Mai multă cultură pentru comunitate”, „Învăţământ alternativ”, „Un stil de viaţă sănătos”, „Educaţie civică” şi „Ecologie”.

Constanţa Fluieră Fault reprezintă o propunere de schimbare atitutdinală, o iniţiativă de bun simţ venită în sprijinul constănţenilor care doresc să facă din oraşul lor locul în care le face plăcere şi sunt mândri să trăiască. „CFF nu îşi propune să facă o schimbare efectivă a lucrurilor care, la momentul actual, nu funcţionează în Constanţa, ci, scopul acestei iniţiative este să ridice un semnal de alarmă, să atragă atenţia asupra unor probleme şi să responsabilizeze persoanele care intră în contact cu idealurile promovate de acest proiect.” – Alina Macare, Preşedinte AIESEC Constanţa

Pentru mai multe detalii şi informaţii despre proiectul Constanţa Fluieră Fault şi activitatea care se va desfăşura în perioada următoare, aşteptăm să ne urmăriţi pe pagina oficială de Facebook http://www.facebook.com/constantafluierafault. Înscrierea în cadrul workshop-urilor se face accesând formularul de pe site-ul http://aiesecconstanta.ro/cff/.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont