6000 de studenţi merg vara asta la mare şi la munte. Taberele gratuite sunt oferite de către Ministerul Tineretului şi Sportului studenţilor cu rezultate deosebite la învăţătură, celor cu cazuri sociale, dar şi voluntarilor activi în timpul anului. Costineşti, Sinaia şi Predeal sunt staţiunile în care studenţii beneficiari de locuri în tabără îşi vor petrece 5 zile, bucurându-se de toate serviciie de care beneficiază orice turist aflat în vacanţă.
                 Pentru a veni în sprijinul studenţilor, Uniunea Studenţilor din România își mută sediul pe plaja de la Obelisc. „Peste 15.000 de tineri sunt aşteptaţi să participe la activităţile sportive, non-formale, la evenimentele culturale organizate în cadrul USR Summer Camp. Timp de 6 săptămâni vor fi organizate zilnic competiţii de fotbal şi volei, seri de folk, proiecţii de film, reprezentaţii artistice, concursuri de dans. Anul acesta planificăm şi reamenajarea Obeliscului. Ca în fiecare an, Costineștiul devine sediul central al distracției pentru tinerii din întreaga țară şi ne bucurăm că alături de MTS putem facilita o şedere cât mai plăcută în tabere.” a declarat Preşedintele USR, Loredana Urzică.
                Proiectul este susţinut de către Ministerul Tineretului și Sportului şi de alţi parteneri precum Costinesti Reloaded, Cercetaşii României, PROEDUS, Primăria Costineşti, KISS FM, Decathlon,  Ursus, Alka.
               Uniunea Studenților din România reprezintă, promovează și apără drepturile studenților în raport cu actorii relevanți la nivel național, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Tineretului și Sportului, Parlamentul, Guvernul, Președinția României. USR înglobează 84 de organizații în 17 centre universitare.
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont