In martie 2013 se deschid primele sesiuni de formare in management cultural sustinute la Bucuresti sub marca Formare Culturala.

O sesiune de formare dureaza doua zile si se adreseaza tuturor celor care doresc sa dezvolte sau sa continue o profesie in domeniul industriilor creative si culturale: teatru, dans, muzica, film, video, pictura, sculptura, fotografie, carte, arhitectura, design (de produs, vestimentar), noile media, instalatii, performance.

In cadrul cursului participantii vor concepe planuri de proiecte personale, asupra carora vor primi individual feed-back din partea formatorilor. Acestia din urma vor prezenta studii de caz ale unor proiecte culturale relevante in care au fost implicati direct.

Cursul are un format informal, cursantii fiind incurajati sa se cunoasca, sa faca schimb de experienta si sa gaseasca solutii practice si creative pentru proiectele la care lucreaza sau pe care urmeaza sa le deruleze.

Cursul propune o formula imbogatita de livrare a informatiilor, prin participarea a doi traineri in cadrul unei singure sesiuni.

Formatori:
Minodora Cerin, formator acreditat, manager si consultant cultural, evaluator proiecte culturale (Linkedin professional profile)

Oana Ionita Nasui, formator acreditat, specialist comunicare, manager si consultant cultural (LinkedIn professional profile)

 

Perioada
Pentru luna martie 2013 puteti alege intre cele doua perioade programate. Cursul este pregatit sa se desfasoare sambata si duminica, in intervalul 10.00 si 17.00.

9 – 10 martie 2013
(termen limita inscriere: 4 martie)
23 – 24 martie 2013
(termen limita inscriere: 18 martie)

Spatiu de desfasurare
Sesiunile din luna martie se desfasoara in Bucuresti, cu sprijinul gazdei noastre Cafe Deko Lipscani, situat in Centrul Vechi, pe str. Covaci nr 1, et 2.

Taxa de participare, promotional pentru luna martie, este de 300 lei / persoana / sesiune.

Pentru inscriere va rugam trimiteti la adresa training at formareculturala.ro:

– chestionarul completat (descarcati aici sau cereti la training at formareculturala.ro)

– un CV cu fotografie

 

Alte detalii

Se ofera diploma de participare, consiliere pe proiect pe durata cursului si posibilitatea de a crea contacte profesionale.
Numarul de participanti admisi per sesiune variaza intre 6 si 10.

Oana Ionita Nasui
oana at formareculturala.ro
0730 040 514

–––

Programul de training Formare Culturala ofera oportunitati de invatare continua (life-long learning) in domeniul creativ si cultural tuturor celor interesati si are ca scop formarea profesionala in domeniul industriilor creative si culturale prin mijloace de educaţie nonformala.

Web: http://www.FormareCulturala.ro
Facebook: http://www.facebook.com/FormareCulturala
LinkedIn Profile: http://linkedin.com/company/formare-culturala

Traineri
Minodora Cerin, formator si manager de proiect acreditat, experienta in proiecte desfasurate cu finantare locala si internationala, experienta de lucru 10 ani.
Oana Ionita Nasui, formator si manager de proiect acreditat, specialist comunicare, manager cultural, experienta de lucru 8 ani.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont