Matei Ciocarlie si Radu Rusu, doi tineri cercetatori romani care lucreaza in SUA, au primit IEEE Robotics and Automation Society Early Career Award.

Este vorba despre un premiu acordat persoanelor aflate la inceputul carierei care au contributii cu impact major in domeniile robotica sau automatizare, IEEE fiind una dintre cele mai mari asociatii tehnice profesionale din lume. Matei Ciocarlie a obtinut in 2010 titlul de doctor in Computer Science la Columbia University, New York, iar Radu Rusu a absolvit in 2009 TUM (Technische Universitaet Muenchen), unde si-a obtinut doctoratul tot in Computer Science.

Matei Ciocarlie si Radu Rusu sunt castigatorii premiului Robotics and Automation Society Early Career 2013.

IEEE RAS Early Career Award – este acordat persoanelor aflate la inceputul carierei care au contributii cu impact major in domeniile robotica sau automatizare. In cadrul acestei categorii sunt doua premii: unul pentru persoane din mediul academic si unul pentru persoane din industrie sau guvern. Aceste premii se acorda din 1999 si sunt in valoare de 500 de dolari. Vezi aici mai multe detalii despre premiu si cine sunt castigatorii de anii trecuti

IEEE Robotics and Automation Society (IEEE RAS) este o societate profesionala care face parte din IEEE – Institute of Electrical and Electronics Engineers – una dintre cele mai mari asociatii tehnice profesionale din lume din care fac parte ingineri, computer scientists si cercetatori. Printre activitatile membrilor IEEE RAS se afla cercetarea fundamentala si aplicata in robotica si automatizare. Citeste aici mai multe despre asociatie

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont