admitere universitatea babesbolyai 2013

Universitatea Babeş Bolyai organizează joi, 29 august, între orele 10 – 15 un “Târg de masterate”. Evenimentul va fi organizat în cadrul Facultăţii de Studii Europene, unde vor fi prezentate celor interesaţi noile oferte de studii de nivel masteral şi traseele de carieră la nivel local, regional, naţional şi UE pe care acestea le facilitează.

„Posibilii candidaţi îşi vor maximiza şansele de a fi acceptaţi în cadrul programelor de nivel masteral primind informaţii şi sfaturi direct de la directorii de programe. De asemenea, participanţii vor avea ocazia de a obţine informaţii despre burse şi finanţări oferite aplicanţilor. În mod inovativ directorii de programe vor putea da informaţii celor interesaţi nu doar în legătură cu condiţiile de admitere, competenţele generale şi specifice sau traseul de carieră facilitat de fiecare program masteral, ci şi în legătură cu trasarea “hărții mentale” aferente fiecărui traseu de carieră facilitat de un anumit program masteral (maniera personală a individului de a se poziționa în raport cu un plan de carieră, luarea deciziilor, balanța aspirații-capacitate individuală de a le atinge prin satisfacerea anumitor nevoi individuale de formare etc)”, transmit reprezentanţii UBB.

De asemenea, cu ocazia Târgului de masterate, Facultatea de Studii Europene şi Facultatea de Business a Universităţii Babeş-Bolyai vor prezenta potenţialilor candidaţi şi primul program masteral a cărui curriculum a fost realizat în colaborare cu potenţialii angajatori şi ulterior testat prin pilotare de studenţi prin intermediul unui proiect finanţat prin POSDRU 2007-2013.

Este vorba de programul masteral Evaluarea Dezvoltării Regionale prin care se urmăreşte atenuarea lipsei de specialişti în domeniul evaluării de programe, evaluării de politici publice, evaluării de proiecte, toate fiind identificate ca abilitaţi necesare creşterii gradului de absorbţie a asistentei financiare nerambursabile a UE pe obiectivul Coeziune

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont