Pentru al cincilea an consecutiv, Ericsson lansează competiția internațională Ericsson Application Awards (EAA), dedicată studenților, companiilor mici și medii din toată lumea.

Tema pentru EAA 2014 este „Apps for Working Life” („Aplicații pentru viața profesională”), în legătură directă cu viziunea Ericsson pentru o Societate Conectată cu ajutorul broadband-lui, cloud-ului, aplicațiilor mobile și serviciilor telecom. Aplicațiile înscrise pot fi pentru sistemele de operare Android sau iOS și trebuie să contribuie la îmbunătățirea, eficientizarea și ușurarea vieții profesionale și să ajute la găsirea un echilibru între aceasta și viața personală. La fel ca anul trecut, vor exista două categorii – una pentru studenți, și una dedicată companiilor mici și mijlocii care au maxim 100 de angajați.

Pentru fiecare categorie vor exista 10 finaliști: premiul acordat locul I este de 25.000 de euro, iar pentru locul al II-lea de 10.000 de euro, iar 7 dintre aceștia vor primi diplome și mențiuni onorifice. Deoarece, într-o Societate Conectată, Ericsson încurajează inovația și este principalul promotor al conceptului de tehnologie pentru a face bine, compania va oferi și un premiu aplicației care ajută la dezvoltarea sustenabilă a societății.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont