Cursurile de iniţiere în arta fotografică se vor derula într-un studio specializat realizat în cadrul instituţiei.

Cei interesaţi să înveţe cum să facă o fotografie profesionistă sunt aşteptaţi sâmbătă să treacă pragul Casei de Cultură a Studenţilor.

„Va fi practic Ziua porţilor deschise, care presupune o sesiune de cunoaştere, urmată de o selecţie a unui grup de 20 de persoane. La selecţii vor avea un avantaj cei care au şi aptitudini, pentru că ne dorim ca după aceste pregătiri o parte din ei să ajungă să profeseze. Cei care vor preda sunt traineri de specialitate“, a precizat Marius Dragu, consilier administrativ al Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova.
Ideea de a iniţia o astfel de pregătire în rândul tinerilor a apărut, conform organizatorilor, încă din vară.

„Noi am început activitatea privind cursurile de fotografie de la 1 iulie. Tema a fost să avem un album foto care va acoperi tot ceea ce s-a desfăşurat în taberele studenţeşti, la care au participat tineri de la cercurile de dans, teatru. De acolo am văzut că este un domeniu important în care se pot pregăti“, a precizat reprezentantul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova.

După ce vor fi selectaţi, se vor realiza grupe de trei-patru studenţi care vor lucra cu un fotograf profesionist până la sfârşitul anului. Cursurile se vor finaliza cu o expoziţie de fotografie. În plus, absolvenţii vor avea posibilitatea să-şi exerseze cunoştinţele primind acreditare la evenimente organizate pe plan local.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont