Rezultatele clasificării universităţilor, gata până la 10 august

Cătălin Baba, secretar de stat pentru învăţământul superior în Ministerul Educaţiei, a declarat că rezultatele clasificării universităţilor, potrivit Legii educaţiei, vor fi gata până la 10-15 august.

Astfel, universităţile vor fi împărţite în trei categorii, după cum cere Legea educaţiei: universităţi centrate pe educaţie (pot organiza numai cursuri de licenţă), universităţi de educaţie şi cercetare ştiinţifică (pot organiza studii de licenţă şi de master) sau universităţi de cercetare avansată şi educaţie (pot organiza cursuri pentru nivelul de licenţă, master şi doctorat).
Cătălin Baba a mai declarat că imediat după clasificarea universităţilor se vor aproba si programele şi ciferele de şcolarizare pentru studiile masterale şi de doctorat. Admiterea pentru masterat şi doctorat a fost amânată până în luna septembrie, pentru a se terminat de realizat evaluarea şi clasificarea universităţilor.
Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont