Duminica  moldoventii merg la vot!

Moldovenii stabiliţi la Constanţa, cu drept de vot, vor putea merge duminica viitoare să-şi desemneze aleşii în Parlament. Urna de vot va fi amplasată la sediul vechi al Universităţii „Ovidius”, la cantina studenţilor, etajul I.

Pentru că Parlamentul românilor de peste Prut a fost dizolvat, data de 28 noiembrie a fost aleasă pentru alegerea noului Parlament.

„Ultima data au avut loc astfel de alegeri în data de 29 iulie, anul trecut”, a explicat Anatol Tinica, preşedintele „Organizaţiei Studenţilor Basarabeni” din Constanţa.

Moldovenii pot vota doar cu pasaportul!

La alegeri pot participa numai moldovenii cu drept de vot. Ei vor vota cu paşaportul şi nu cu buletinul. „Se poate participa la alegeri chiar dacă ai paşaportul expirat. Nu votăm cu buletinul, acesta este valabil numai acasă, în Republica Moldova”, a mai spus Tinica.

Pentru fotoliile din Parlament se vor lupta aproximativ 40 de partide şi candidaţi independenţi. Pentru fiecare partid vor fi 101 persoane.

stirea pe Adevarul Constanta

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont