Baba Vanga a prezis  începerea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, moartea lui Stalin şi prăbuşirea comunismului. Chiar şi Nostradamus a prezis începerea unei a treia conflagraţii mondiale, iar tehnologia web-bot specializată în preziceri realizate cu ajutorul datelor de pe internet se îndreaptă către aceeaşi concluzie.

Oare incepe azi al treilea razboi mondial ?

A gresit Baba Vanga cu cateva zile? Nostradamus s-a inselat si el? Dar web-bot ?

Astazi, Coreea de Nord a lansat mai multe obuze asupra unei insule sud-coreene, incendiind mai multe cladiri si ranind multi soldati sud-coreeni si civili,  conform presei coreene si oficialilor militari, citati de Reuters.

Armata din Coreea de Sud in alerta maxima!

Trupele din Coreea de Sud pozitionate pe insula au ripostat cu tiruri de artilerie, iar armata se afla in stare de alerta maxima, potrivit  AFP.

Presedintele Sud-ului, Lee Myung-bak, a declarat ca incearca sa previna un conflict de amploare. Seulul a avertizat cu represalii mai dure, daca Nord-ul continua atacul, cel mai grav de la razboiul  din anii 1950-1953.

Razboiul din Coreea

„Statele Unite condamnă ferm atacul şi îi cere Coreei de Nord să pună capăt acţiunii beligerante şi să respecte în totalitate termenii Acordului de Armistiţiu”, a precizat SUA într-un comunicat, potrivit CNN.

Rusia şi China au îndemnat la calm. Schimbul de focuri continuă.

Pana acum avem doi morţi, 70 de case incendiate, zeci de răniţi.

Informatii despre razboiul din Coreea!

Deci voi ce spuneti ?

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont