Pentru studentii la farmacie si nu numai!

Intre  24 – 26 noiembrie 2010, studenţii de la Facultatea de Farmacie de la Universitatea Ovidius vor  participa la o serie de manifestări prilejuite de aniversarea semicentenară a instituţiei.

Se pare ca luna noiembrie 2010 a fost consemnată, printr-o hotărâre a Senatului Universităţii Ovidius, luna Facultăţii de Farmacie.

Manifestari la Universitatea Ovidius

La universitatea Ovidius vor avea loc o serie de manifestări la care sunt invitate să participe autorităţi din domeniile farmaceutic şi medical şi cadre didactice de specialitate din Universitatea Ovidius.

Reprezentanţii Ovidius ne anunta ca evenimentul va dura trei zile, în perioada 24 – 26 noiembrie, şi temele aflate în dezbatere abordează cele mai importante aspecte pentru farmaciştii şi asistenţii de farmacie care lucrează în farmaciile comunitare şi de spital, pentru medicii de familie şi de specialitate.

Expuneri si standuri

Expunerile din partea acestora, ca şi standurile de prezentare a medicamentelor organizate cu acest prilej, în moderna clădire a Universităţii Ovidius, Campus, Corp B, parter, satisfac în plus nevoia de informare a tuturor celor interesaţi în acest domeniu – farmacia.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont