Astazi am putut privi primele „insights” la reteaua sociala alternativa Facebook – open source  -Diaspora!

Ce este Diaspora ? Diaspora – noul Facebook ?

Diaspora este o retea sociala care permite transferul de informatii intre computere conectate la Internet, fara un serviciu intermediar precum Facebook, Flickr, Google sau Twitter. Astfel, nimeni nu are acces la informatiile transmise in afara de utilizatorii celor doua computere.

Serverele „seef” si reteaua Diaspora

„Retelele sociale nu exista decat de aproape zece ani. Nu stim ce se intampla cu informatiile noastre. Vor exista in continuare pe Internet, in viitorul apropiat, si trebuie sa le controlam. Pentru ca, odata ce le-ai dat si altora, nu mai sunt ale tale”,  ne spun creeatori Diaspora intr-un videoclip ce prezinta reteaua sociala Diaspora.

Tags:
1 Comentariu
  1. Mark Zuckerberg Ro 13 ani în urmă

    interesant de urmarit evolutia acestei noi retele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont