Black Friday extins pentru studenti!

Academia Credis – centru de instruire şi formare profesională în domeniul IT&C se alătură campaniei Black Friday! Prin Experience BLACK FRIDAY DEALS aceasta doreşte să ofere persoanelor interesate de dezvoltare personală şi profesională oportunitatea de a îşi dezvolta competenţe şi aptitudini IT profitând de cele mai bune oferte la cursuri.

Academia CREDIS oferă  REDUCERI de 30% pentru cursuri ce îţi oferă o introducere practică şi teoretică in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, în cadrul reţelisticii, şi  programării web prin cursuri precum:

·         IT Essentials

·         CCNA Discovery

·         PROGRAMARE WEB I

Pe lângă accesul la materiale de studiu, laboratoare echipate corespunzător, acces la propriul set de echipamente aceasta îţi propune o experienţă educaţională cu instructori certificaţi internaţional si cu experienta vastă în domeniu.

Academia Credis  este centru de instruire ce are ca scop formarea profesională  în domeniul IT&C prin îmbinarea constructivă a teoriei cu practica în arii precum: rețelistică (CISCO-CCNA Discovery, CCNA Exploration), administrare (MICROSOFT), Programare Web I, Programare Basic (PHP, PYTHON, JAVA), grafică și design (PHOTOSHOP), sisteme de operare (LINUX).

Eşti asteptat să te bucuri din plin de cele 5 zile de reduceri la Experience BLACK FRIDAY DEALS“ numai în perioada 19-23 noiembrie pe www.academiacredis.ro!

Pentru mai multe detalii eşti invitat pe site-ul Academiei la www.academiacredis.ro la numărul de telefon: (021) 410 60 23 şi chiar în comunitatea lor de discuţii de pe Facebook: https://www.facebook.com/credisacademy

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont