Microsoft plănuieşte construirea unui sediu în zona de nord a oraşului Copenhaga. Acolo vor fi atât angajaţii companiei, cât şi studenţi, pentru că va fi şi un campus educaţional, Universitatea Microsoft

Microsoft a realizat un parteneriat cu firma  Henning Larsen Architects pentru a-şi construi o universitate în Danemarca. Va fi un loc în care studenţii vor interacţiona cu angajaţii, vor avea la dispoziţie tot felul de tehnologii şi, în general, va fi o zonă destinată oricui, un campus deschis, scrie PSFK. Proiectul este un indiciu că marile companii ale lumii se reorientează şi acţionează pentru a rezolva poate una dintre cele mai mari probleme: slaba pregătire a angajaţilor. Astfel, companii precum Starbucks sau McDonald’s vor să deschidă centre care să fie atât sedii cu angajaţi, dar şi zone de pregătire.

Mai mult, este o strategie de a îndepărta zidul dintre o companie şi public. Microsoft vrea spaţii de lucru flexibile care încurajează colaborarea între departamente şi trecerea peste ordinea ierarhică rigidă pentru a maximiza capacitatea angajaţilor. Universitatea Microsoft va intra şi în planurile consiliului local pentru 2020 de a avea un centru urban de educare şi dezvoltare.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont