Un student de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Timişoara, Andrei Alexandru Dagla (35 de ani), a fost prin în flagrant când vindea 2,5 kilograme de cannabis unui ofiţer sub acoperire.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT)– Serviciul Teritorial Piteşti, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Piteşti, l-au depistat în flagrant delict, pe raza municipiului Timişoara, urmare a efectuării unei livrări supravegheate, pe Dagla Andrei Alexandru, de 35 de ani, având asupra sa cantitatea de aproximativ 2,5 kilograme cannabis.

Potrivit DIICOT, drogurile de risc au fost procurate din Valencia – Spania şi expediate în România prin intermediul unei firme de coletărie, fiind destinate comercializării în mediul studenţesc din municipiul Timişoara. Valoarea drogurilor este de aproximativ 40.000 de Euro. La propunerea procurorilor D.I.I.C.O.T., Tribunalul Argeş a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 29 de zile. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi deţinere, fără drept de droguri de risc, prev. de art. 3 alin. 1 şi art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont