Targ de carti in Mamaia

Târgul îşi aşteaptă vizitatorii pe platoul din faţa sediului Radio Vacanţa, din Mamaia. Sunt 30 de edituri care îşi prezintă oferta de carte până la 15 august, iar cărţile vor avea preţuri de vacanţă.

 

„În plus, târgul are un program variat, cuprinzând lansări şi prezentări de carte, expoziţii, dezbateri cu scriitori şi critici literari, dar şi momente muzicale şi artistice“,

a declarat Vladimir Epstein, directorul executiv al Caravanei Gaudeamus, care a adunat 43.000 de vizitatori la târgurile organizate în cele mai mari oraşe ale ţării.

Totodată, la târg se derulează campania „Donează o carte“ pentru bibliotecile din mediul rural, iar până pe 15 august, la dispoziţia iubitorilor de carte este pusă la dispoziţie o bibliotecă de unde se pot împrumuta cele mai noi titluri editoriale.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont