Mircosoft va lansa versiunea beta a sistemului de operare Windows 8 în luna februarie 2012, au anunţat miercuri reprezentanţii companiei.

Cand se lanseaza noul Windows 8 si ce va aduce nou

Versiunea finală a sistemului de operare va fi pusă în vânzare până la sfârşitul anului viitor.

Windows 8 este un sistem de operare creat pentru a fi folosit cu uşurinţă şi eficienţă nu doar pe calculatoarele personale, ci şi pe tabletele electronice.

Ce va aduce nou Windows 8

  1. Reducerea timpului de instalare până la de două ori şi jumătate comparativ cu Windows 7. Acest lucru presupune o îmbunătăţire evidentă şi a timpului pentru booting, închidere, etc.
  2. Windows 8 va permite recunoaşterea facială prin cameră Web sau prin Kinect.
  3. Înfiinţarea unui nou buton, şi anume: Push button reset. Acesta va permite revenirea la starea fresh a sistemului de operare de după instalare, fără pierderea setărilor personalizate sau a datelor utilizatorului.
  4. Data de lansare nu este cunoscută până în prezent însă conform zvonurilor este aşteptată în cursul anului 2012 sau 2013.

 

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont