Yahoo Messenger online – mess pe net cu Meebo

Daca din diferite motive nu te mai poti loga pe Yahoo messenger sau daca nu poti sau nu ai voie sa-l instalezi, am o solutie foarte simpla – meebo -web yahoo messenger

 

Intra pe www.meebo.com pentru a avea messenger pe net, fara sa instalezi nimic.

Este vorba de www.meebo.com- messenger online. Meebo permite logarea pentru diferite conturi si vorbim aici de yahoo, msn, aim si multe altele. www.meebo.com inlocuieste foarte usor yahoo. Desi are mai putine functii ca Yahoo Messenger, avantajul meebo este ca-l puteti accesa de oriunde, nu necesita instalare si este gratuit. Daca vreti sa aflati cum functioneaza aceste messenger online, accesati pagina www.meebo.com.

Nu ai Yahoo Messenger la birou? Nici o problema!

Meebo.com este folosit cu succes mai ales la serviciu, acolo unde pc-urile nu permit instalarea Yahoo Messenger

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont