Studenţii din Capitală şi din alte 12 centre universitare din ţară pot intra gratuit, de luni până duminică, la muzee, teatre, filme, concerte şi pot participa la petrecerile şi acţiunile organizate în cadrul festivalului Studenţiada.

Daca nu ai aflat inca, Studentiada este un festival realizat la nivel national ce are ca scop desfasurarea de activitati si proiecte, promovate de organizatiile membre UNSR!

In cadrul festivalului, studentii au posibilitatea de a participa la o gama larga de activitati, ce ii ajuta in stimularea capacitatilor intelectuale, a spiritului de echipa, a activitatilor specifice studentesti si asociative si de asemenea la imbunatatirea comunicarii cu institutiile publice locale si centrale.

STUDENŢIADA este un eveniment naţional cu o tradiţie de 6 ani, de care pot beneficia studenti din peste 14 centre universitare!

Astfel, in perioada 19-25 noiembrie 2012, studenţii vor avea 7 zile de acces gratuit la:

  • muzeu, operă, film, teatru(MOFT)
  • competiţii sportive(fotbal, baschet, tenis, jocuri de masa, sah)
  • traininguri, workshopuri, conferinţe, expoziţii, dezbateri
  • petreceri tematice, concursuri trăsnite, festival, concerte
  • Invata sa traiesti STUDENTESTE!

Organizatori Studenţiada
Uniunea Naţională a Tuturor Studenţilor din România – UNSR, federaţie ale cărei scopuri includ dezvoltarea şi afirmarea profesională, evoluţia cunoaşterii şi cercetării în condiţiile respectării statului de drept şi a drepturilor omului.

Organizaţia sprijină procesele publice de consultare a tinerilor în legătură cu problemele care îi privesc, implicarea lor directă în luarea de decizii precum şi liberul acces la informaţii de interes public. Uniunea pledează şi susţine îmbunătăţirea continuă a competenţelor profesionale prin instruire formală şi informală.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont