Biletele de transport international pentru bursele instituite prin H.G. nr. 697/1996 modificata prin H.G. nr. 533/1998, bursele acordate in baza acordurilor de colaborare bilaterala sau bursele „Nicolae Titulescu” se achizitioneaza de catre C.N.B.S.S.
Pentru bursele instituite prin H.G. nr. 697/1996 modificata prin H.G. nr. 533/1998 si bursele acordate in baza acordurilor de colaborare bilaterala biletele de avion se achizitioneaza din Bucuresti pana intr-un oras cu aeroport international; in cazul in care locul de stagiu e in alt oras, biletele de transport din orasul cu aeroport international – locul de stagiu si retur, se achizitioneaza de bursier si se deconteaza la intoarcerea de la stagiu (acest lucru trebuie mentionat in cerere).
Pentru bursele „Nicolae Titulescu” biletele de avion se achizitioneaza din localitatea cu aeroport international din Romania solicitata de bursier pana intr-un oras cu aeroport international; in cazul in care locul de stagiu e in alt oras, biletele de transport din orasul cu aeroport international – locul de stagiu si retur, se achizitioneaza de bursier si se deconteaza la intoarcerea de la stagiu (acest lucru trebuie mentionat in cerere).
Biletele de tren se achizitioneaza de bursier inaintea plecarii, pe baza ordinului ministrului si a documentelor obtinute de la departamentul financiar al C.N.B.S.S. Biletele de tren pentru intoarcerea de la stagiu vor fi cu decontare finala, in cazul in care nu pot fi achizitionate la plecare.
Pentru bursele „Vasile Parvan”, „Nicolae Iorga” si „Theodor Aman” biletele de transport international se achizitioneaza de bursier si nu se deconteaza.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont