In unele parti este cunoscut ca si „fond al clasei”, in altele – „fondul scolii”. De orice tip ar fi el, parintii trebuie sa stie ca nici o lege nu prevede obligativitatea achitarii lui.

GRATIS, DAR NU DEGEABA. Parintii incep sa dea bani inca din prima zi de scoala, pentru clasicele buchete de flori
Regulamentul de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar prevede: Comitetul de parinti al clasei poate propune in adunarea generala o suma minima cu care parintii elevilor clasei sa contribuie la intretinerea, dezvoltarea si modernizarea bazei materiale a clasei sau a unitatii de invatamant. Regulamentul precizeaza, de asemenea, ca aceasta contributie nu este obligatorie, iar neachitarea ei nu poate limita exercitarea de catre elevi a drepturilor prevazute de prezentul regulament si de prevederile legale in vigoare.

Profesorii care le cer elevilor bani pentru scoala ar putea ajunge la inchisoare. Aceeasi pedeapsa ii paste si pe parintii care strang bani pentru fondul clasei. Un parlamentar vrea sa desfiinteze acest obicei si a scris o lege in acest sens.

Dumneavoastra sunteti de acord cu aprobarea unei legi care sa pedepseasca cu inchisoarea profesorii si parintii care strang bani pentru fondul clasei? Lasati opiniile Dvs. folosind formularul de comentarii!

1 Comentariu
  1. Autor
    Student pe net 8 ani în urmă

    Un articol ce te face sa gandesti…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont