Cum sa faci sa mearga torrentul in camine in Constanta

Stim cu toti ca in caminele din Constanta porturile pentru descarcarea fisierelor torrent sunt inchise, si unele camine , in special cele de la Politehnica folosesc proxy. Student pe net va ofera solutia de a scapa de aceasta problema!

Pentru a naviga pe interent si a descarca torrente, chiar daca stati in camin si aveti porturile restrictionate trebuie sa folositi un program de tunel securizat, sa faceti tunneling cu ajutorul acestora.

Va sfatuim sa cautati pe google astfel de programe: (search pe google) insa aveti grija, pentru ca toate functioneaza cu viteze mici. Suficient sa  va faceti treaba totusi 🙂

Daca vreti ceva  viteza trebuie sa scoateti din buzunar vreo 30 si va faceti un cont platit cu care puteti descarca de pe internet la viteze de pana la 5 mb.

Have fun & spor la download!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont