Studentii din Iasi in greva japoneza

Studentii din Iasi intră de astăzi în grevă japoneză fiind nemulţumiţi că Noua Lege a Educaţiei nu prevede ca studenţii să aibă 25% în alegerea rectorului.

Aceştia vor purta banderole albe la mână, vor pune afişe în cămine, vor posta mesaje pe reţelele de socializare şi îi vor trimite ministrului Educaţiei Daniel Funeriu mâncare din pachetele pe care le primesc de acasă.

 

Aproape 1.000 de studenţi au luat cu asalt Prefectura. Tinerii au scandat lozinci şi l-au huiduit pe ministrul Educaţiei Studenţii şi pensionarii au dat startul la proteste

Pe 7 martie, studenţii din toată ţara vor participa la un miting în capitală în faţa Ministerului Educaţiei pentru că ei consideră că nu mai au niciun cuvânt de spus în alegerea rectorilor. De la Iaşi vor participa şase organizaţii studenţeşti: Asociaţia Studenţilor Bioingineri, Asociaţia Studenţilor Francofoni, Asociaţia Liga Studenţilor Economişti, Liga Studenţilor Electrotehnişti, Societatea Studenţilor Medicinişti şi Societatea Studenţilor Stomatologi.

Tags:
1 Comentariu
  1. Mariposo Dani 13 ani în urmă

    vand opel calibra : tel 0746453274 : pret negociabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont