Bowling Lake View Cup 27-30 aprilie editia 2011

Asociaţia Judeţeană de Bowling Constanţa, în colaborare cu Lake View Center şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, vor sa organizeze, în perioada 27-30 aprilie, Bowling Lake View Cup, ediţia 2011.

Unde va avea loc aceasta competitie?

Competiţia se va desfăşura pe arena Lake View Center, din Bd-ul Mamaia nr. 283, Constanţa, iar premiile sunt în valoare totală garantată de 8.000 RON. Se va concura la două categorii:

  • categoria A, la care se pot înscrie jucători legitimaţi la cluburi afiliate la Federaţia Română de Popice-Bowling
  • categoria B, la care se pot înscrie jucători amatori, nelegitimaţi, indiferent de vârstă sau sex.

 

Înscrierile se fac la recepţia Lake View Entertainment and Sports Center sau la telefonul 0241/482.035, concurentul urmând a specifica la care categorie doreşte să se înscrie.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont