Se pare ca azi dimineata a fost sesizata politia in vederea unei intrari prin efractie in sediul nou al universitatii Ovidius. Infractorii au patruns in casieria universitatii cu scopul de a lua seiful cu bani. Autorii raman, inca necunoscuti, politia a luat amprente de la fata locului si o investigatie urmeaza. Ramaneti pe studentpenet.ro – stirea se va actualiza pe masura ce obtinem informatii noi!

La ora 02.45, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi prin apel la 112 de către agentul de pază de la Campus-ul Univesităţii Ovidius din Constanţa cu privire la faptul că sistemul de alarmare al caseriei s-a declanşat.

Deplasaţi la faţa locului, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că a fost dislocată gratia de la fereastra tip PVC a casieriei unităţii de învăţământ, fereastra a fost găsită în poziţia deschis, dar din interiorul încăperii nu se reclamă sustragerea de bunuri sau valori.

Tags:
2 Comentarii
  1. justitiarul 13 ani în urmă

    Stiati ca studentii de la stiinte administrative din cadrul facultatii de drept sunt mari consumatori de prafuri etnobotanice? Un exemplu elocvent este Catalina Claudia Teodorescu din anul II, care a ademenit un grup de 6 elevi de liceu ( minori la momentul ) respectiv.

  2. justitiarul 13 ani în urmă

    Actualmente parintii celor sase fosti minori ( in prezent elevi in clasa a-XII-a ) sunt la curent cu ,,activitatile” odraslelor si se zbat din rasputeri sa gaseasca o solutie ptr. a-i salva de la dezastru. Din grupul ,, etnobotanistilor inhalatori ”, al carui initiator a fost studenta la drept – Catalina Teodorescu, fiica colonelului (r) Gheorghe Teodorescu, au facut parte inca doua victime neidentificate de parintii celor sase. Reabilitarea medicala si psihica a acestor copii presupune eforturi financiare si emotionale uriase din partea parintilor care, la randul lor au nevoie de consiliere psihologica – actiune ce nici nu intra in discutie datorita costurilor exorbitante. Cititi si reflectati ! Luati atitudine! Evitat sa deveniti victimele ,,ingerilor” distructivi si feriti-va prietenii de acestia! Delicventa nu insumeaza numai furt, ci si inselatoria sau influenta spre actiuni la limita moralitatii. Aveti idee de ce este in stare un consumator de prafuri etnobotanice? De la furt ( mai ales de la cei apropiati ) pana la acte de extrema violenta, toate pentru a-si atinge scopul: procurarea de prafuri, care induc starea de ,,bine”. Studenta la ,,drept” se pregateste ptr. ce? Este deja experta in extirparea inocentei adolescentilor aflati la inceput de drum si in rasturnarea valorilor morale a familiilor traditionale romanesti. Facultatea de drept accepta studentii indiferent de moralitatea lor, atat timp cat isi platesc taxele? Refuz sa cred ca o facultate cu traditie se lasa condusa doar de principii financiare, iar moralitatea studentilor nu mai conteaza. Chiar daca cei ce termina aceasta facultate nu vor practica nicicand meseria pentru care s-au pregatit sau au platit … Daca subiectul prezinta interes, va voi tine la curent cu evolutia reabilitarii ,,celor sase”. Poate cu un mic ajutor vom afla care sunt urmatoarele victime. Pentru moment stim doar prenumele actualei victime – Razvan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont