McDonald’s România susţine educaţia angajaţilor săi studenţi prin acordarea a 12 burse de merit, în valoare totală de 24.000 lei. Acţiunea continuă angajamentul McDonald’s de a oferi tinerilor sprijinul necesar consolidării unei cariere de succes.

“Este al 6-lea an în care acordăm Bursele McDonald’s angajaţilor noştri studenţi care au planuri de viitor îndrăzneţe şi au nevoie de ajutor pentru a le îndeplini. Tinerii bursieri se remarcă prin perseverenţa de care dau dovadă pentru a avea rezultate excepţionale atât la facultate, cât şi în cadrul restaurantului în care lucrează. Sunt onorat să recompensez eforturile şi dorinţa de reuşită de care aceşti tineri dau dovadă în fiecare zi. Bursele McDonald’s marchează începutul unei cariere strălucite.”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

Cei 12 câştigători au fost desemnaţi pe baza unui proces de selecţie desfăşurat în perioada 16-20 ianuarie 2012. Pentru a fi eligibil, candidatul trebuia să fi obţinut cel puţin media 9 de absolvire a anului universitar precedent sau cel puţin nota 9 la admitere, în cazul studenţilor din primul an. De asemenea, au fost luate în considerare recomandările profesorilor şi performanţa la locul de muncă.
Ceremonia de decernare a burselor s-a desfăşurat în cadrul Bibliotecii Centrale Universitare din Bucureşti, în prezenţa managementului companiei, părinţilor angajaţilor şi a profesorilor care au oferit recomandări studenţilor. Daniel Boaje, Directorul General McDonald’s România a înmânat fiecărui câştigător un cec în valoare de 2.000 lei, pentru a recompensa eforturile şi determinarea angajaţilor studenţi.

 
McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine 64 de restaurante în 21 de oraşe – 28 de restaurante în Bucureşti şi 36 în restul ţării, primind zilnic peste 140,000 clienţi. McDonald’s are peste 3,500 de angajaţi în România şi a fost în fiecare an unul dintre cei mai buni angajatori români, conform Hewitt.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont