„Zilele Porţilor deschise“ la Universitatea „Ovidius“ din Constanţa

În perioada 5 – 8 aprilie a.c., Universitatea „Ovidius“ din Constanţa, cea mai mare şi mai importantă instituţie de educaţie şi cercetare ştiinţifică din Dobrogea, organizează acţiunea de promovare a ofertei educaţionale „Zilele Porţilor deschise“.

Cu acest prilej, fiecare facultate a universităţii va prezenta oferta de şcolarizare, rezultatele obţinute, corpul profesoral, precum şi baza materială de care dispune. În funcţie de domeniul de studiu al facultăţilor, elevii vor participa la sesiuni interactive, pe o tematică atractivă şi accesibilă. Se vor vizita laboratoarele, biblioteca, amfiteatrele, iar grupurile de elevi vor face un tur al universităţii, după un program stabilit.

Menţionăm faptul că două autocare vor fi la dispoziţia vizitatorilor pentru traseul Campus 1,2, Baza sportivă, căminele de la Pescărie, sediul din b-dul Mamaia.

Programul manifestării:

5 aprilie 2012, ora 10.00 – Deschidere oficială, Campus, Corp A; orele 11.00-18.00 – vizitarea standurilor, turul facultăţilor
6 aprilie 2012, orele 10.00-18.00 – vizitarea standurilor, turul facultăţilor
7 aprilie 2012, orele 10.00-18.00 – vizitarea standurilor, turul facultăţilor
8 aprilie 2012, orele 10.00-14.00 – vizitarea standurilor, turul facultăţilor.

„Universitatea „Ovidius“ din Constanţa a înregistrat, în ultimii ani, un salt considerabil în domeniul calităţii învăţământului, fapt atestat de ARACIS ca o recunoaştere oficială a capacităţii sale educaţionale şi de cercetare ştiinţifică. A parcurs rapid drumul de la condiţia unui simplu institut de subingineri la dimensiunile de astăzi: 16 facultăţi cu 20.000 de studenţi. Meritul aparţine tuturor membrilor comunităţii ovidiene (cadre didactice, studenţi, personal auxiliar): o comunitate închegată, ambiţioasă, dornică de ascensiune, o comunitate care şi-a asumat temeinic rolul de nucleu de difuziune culturală în Dobrogea, contribuind astfel la generarea şi păstrarea sistemului naţional de valori.

detalii pe univ-ovidius.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont