De câte ori ţi-ai planificat un buget? Cât de uşor îţi stabileşti nişte obiective pentru luna sau anul care urmează? Pentru că toţi ne lovim zilnic de astfel de probleme, BaniIQ îţi vine în ajutor cu câteva instrumente utile de planificare şi luare a deciziilor financiare. 

Dacă ai încredere în IQ-ul tău financiar şi înveţi şi pe alţii cum să ia cele mai bune decizii pornind de la câteva cunoştinţe de bază, te răsplătim pe măsură.

Dacă eşti student sau ai absolvit facultatea recent, intră în competiţia BaniIQ şi poți câştiga premii săptămânale! Nu trebuie să fii pasionat de economie sau finanţe ca să ştii cum să-ţi planifici un buget sau cum să iei decizii financiare înţelepte. E de ajuns să știi ce întrebări să pui.

Pentru a intra în competiţia Bani IQ, trebuie să urmezi câţiva paşi:

  • Îţi creezi un cont pe www.baniiq.ro;
  • Treci testul de educaţie financiară;
  • Ţii o sesiune de pregătire directă despre planificarea unui buget sau faci un video scurt pe care să-l vadă prietenii tăi;
  • Arăţi ca participanţii au înţeles informaţiile prezentate de tine, încărcând în contul tău lista cu cei care au completat testul de verificare.

Dacă ai încredere în IQ-ul tău financiar şi îi înveţi şi pe alţii câteva lucruri esenţiale despre planificarea unui buget personal, credit sau investiţii, vei fi premiat pe măsură.

Înscrie-te până pe 20 septembrie şi arată care îţi este IQ-ul financiar!

Pentru a citi regulamentul concursului, accesează această pagină.

BaniIQ este un program de educaţie financiară pentru toţi cei care vor să-şi folosească resursele în mod eficient, susţinut de VISA şi implementat de Junior Achievement România, cu sprijinul MECTS, Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare şi al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

Junior Achievement România este o organizație non-profit fondată în anul 1993, parte a Junior Achievement Worldwide SUA și Junior Achievement – Young Enterprise Europa.

Dacă eşti elev sau student, poţi câştiga săptămânal MP4 playere, cărţi şi abonamente la reviste de specialitate şi, la sfârşitul programului, un Apple iPad 2 şi marele premiu – participarea ca invitat la Finala Europeană Company of the Year, din Londa, în iulie 2013.

Regulamentul competitiei poate fi descarcat AICI. Mai multe informatii la sectiuneacum poţi participa. 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont