Fiecare început de an universitar reprezintă un moment deosebit, atât pentru dascăli și managementul universitar, cât și pentru studenți, boboci și părinții acestora.

De la an la an, instituțiile de învățământ superior din România fac câte un pas spre un învăţământ modern, bazat pe cunoaștere, diversitate și în conformitate cu nevoile societății, capabil astfel să formeze viitori specialiști cu abilități moderne şi înnoitoare.

In ciuda dificultăților prin care trec instituțiile de învăţământ superior, suntem conștienți că doar printr-o educație de calitate, ridicată la standarde europene, sistemul de învățământ superior din România va putea forma valorile menite să asigure implementarea unei adevărate culturi a calității, cu efecte de durată în timp, pe termen mediu și lung.

Le dorim pe această cale, cadrelor didactice și conducătorilor instituțiilor de învățământ superior din România, să dea dovadă de dedicaţie şi implicare în pregătirea şi educaţia studenților, pentru a fi la nivelul aşteptărilor pe care aceştia şi părinţii lor le au de la sistemul educațional.

Totodată, le dorim studenților putere de muncă, dorință de cunoaștere și de dezvoltare, pentru a se putea integra în viitor pe piața muncii, în conformitate cu aptitudinile și competențele deprinse pe durata studiilor universitare.

Avem astfel convingerea că, în viitor, calitatea învăţământului superior din România va creşte, pe măsură ce societatea românească va reuşi să susţină un învăţământ demn de importanţa lui socială. .

În numele Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, dar şi personal, doresc tuturor studenților, părinţilor, cadrelor didactice și structurilor de conducere din instituțiile de învățământ superior din România multe succese în activităţile pe care le vor desfăşura în anul universitar 2012-2013

VIVAT, CRESCAT, FLOREAT !

Președinte ARACIS

Prof. univ. dr. ing. Ioan Curtu


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont