Pentru a doua oară consecutiva echipa noastră de fotbal în sală este

Campioană Mondială Universitară

Victoria echipei de futsal a Universităţii Ovidius ne readuce bucuria sportului şi mai ales gustul dulce al confirmării adevăratelor valori. Sportivii Universităţii noastre au participat în perioada 4-10 octombrie 2010 la cea de-a XII-a ediţie a Campionatul Mondial de Fotbal Universitar de sală, organizat sub egida Federaţiei Internaţionale a Sportului Universitar (IFIUS), în Spania‚ la Valencia. „Faptul că ne aflăm din nou în fruntea sportivilor din întreaga lume reprezintă cea mai
mare realizare pe plan sportiv a Universităţii noastre. La meciul din finală am beneficiat de o asistenţă record. Datorită faptului că întâlnirea sportivă a fost programată chiar înaintea festivităţii de premiere, în tribune au fost prezente peste 1.500 de persoane, care s-au transformat în suporterii echipei noastre. Jocul băieţilor noştri a făcut ca, la finalul meciului, întreaga sală să ovaţioneze, în picioare, echipa Universităţii Ovidius. Acest gest ne-a încurajat, ne-a
adus emoţie şi mulţumire totală”, a precizat conducătorul delegaţiei sportive a Universităţii Ovidius la Valencia, Decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, prof. univ. dr. George STĂNCULESCU.
Rezultatele obţinute de echipa noastră în meciurile din grupe demonstrează nivelul superior al sportivilor care se legitimează la Universitatea Ovidius, aceştia clasându-se pe primul loc încă din această etapă a competiţiei. Astfel, în meciul cu echipa MGAKHIS, ovidienii au câştigat cu scorul de 29 la 3, întâlnirea cu echipa King Abdulaziz University s-a finalizat cu rezultatul de 15 la 1 pentru ai noştri, în timp ce în meciul cu echipa KIMEP, „Ovidius” a câştigat cu 15 la 2. În sferturi, ovidienii i-au reîntâlnit pe sportivii echipei KIMEP, pe care i-au învins, de această dată, cu scorul de 11 la 1.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont