Colectiile sale numara peste 600.000 de unitati de evidenta din totalul carora peste 200.000 sunt cursuri universitare, îndrumare pentru lucrari practice de laborator, culegeri de probleme sau texte, precum si alte materiale strict necesare procesului de învatamânt.

De asemenea, biblioteca detine si un bogat fond de publicatii periodice românesti si straine, 50.000 unitati de evidenta în peste 2.000 de titluri. Fondurile de baza sunt structurate pe urmatoarele colectii:

• fondul salii de lectura

• fondul sectiei de împrumut

• fondul publicatiilor periodice

• fondul colectiilor speciale

• fondul bibliotecilor filiale

Biblioteca detine în colectiile sale lucrari fundamentale din patrimoniul cultural românesc si universal, editii rare, carti cu autograf în peste 1.000 de exemplare, editii princeps, bogate serii de harti, stampe, manuscrise, enciclopedii, dictionare, constituind aici la Pontul Euxin o sansa pretioasa de informare si câstigând un binemeritat loc în spatiul cultural dobrogean.

Tags:
1 Comentariu
  1. gove gran 14 ani în urmă

    My cousin recommended this blog and she was totally right keep up the fantastic work!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont