Pentru anul de învăţământ 2010-2011, admiterea la  studiile universitare de licenţă se organizează între 21 iunie – 31 iulie şi între 20 august – 30 septembrie.

Înscrierile se fac  pentru candidaţii posesori de diplomă de bacalaureat din promoţiile anterioare anului 2010  şi pentru candidaţii absolvenţi de liceu ai promoţiei 2010, care au promovat examenul de bacalaureat, pe baza adeverinţei eliberate de liceu (în care se precizează media generală şi notele obţinute la probele susţinute, mediile obţinute în anii de liceu, termenul de valabilitate şi că nu a fost eliberată diploma de bacalaureat), până la dobândirea diplomei de bac.

Pot candida pentru concursul de admitere: cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene, ai statelor aparţinând Spaţiului Economic European şi ai Confederaţiei Elveţiene în aceleaşi condiţii prevăzute de lege pentru cetăţenii români, inclusiv în ceea ce priveşte taxele de şcolarizare. Recunoaşterea studiilor efectuate de către aceştia în ţările de domiciliu se va realiza de către direcţia de specialitate din cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

La admiterea în toate ciclurile de studii universitare cu predare în limba română, cetăţenii străini trebuie sa prezinte un certificat de competenţă lingvistică pentru limba română eliberat de către instituţii abilitate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Pentru a-ti completa dosarul de admitere la unviersitatea Spiru Haret ai nevoie de urmatoarele documente:

* diploma de bacalaureat (diplomă echivalentă cu aceasta), în original sau adeverinţă eliberată de liceu, în original, pentru candidaţii care au promovat examenul de bacalaureat în anul 2010 (adeverinţa de absolvent de liceu se poate depune în copie legalizată în cazul în care candidatul care se înscrie la admitere are adeverinţa în original depusă la un alt dosar de admitere, însoţită de o adeverinţă în care se certifică acest lucru);
* certificatul de naştere, în copie (xerox);
* certificatul de căsătorie (dacă este cazul), în copie (xerox);
* adeverinţă medicală tip;
* copie după buletinul (cartea) de identitate, care să cuprindă codul numeric personal;
* 3 fotografii tip buletin de identitate;
* copie legalizată după diploma de bacalaureat, însoţită de adeverinţă eliberată de facultatea la care se află diploma de bacalaureat, în original (pentru cei care urmează a doua facultate);
* fişa-chestionar (descarcă aici);
* anexa la fişa-chestionar (descarcă aici);
* un dosar plic.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont