Fondat in 1949, acesta ofera programe de master in studii europene de o calitate inalta, fiind recunoscut drept una dintre cele mai bune institutii de invatamant superior din lume in acest domeniu.

Totodata, mediul multicultural din campusurile de la Bruges si Natolin (Polonia) le ofera studentilor din Europa si nu numai posibilitatea de a colabora si schimba opinii atat in contexte profesionale cat si sociale. Ambianta multiculturala, precum si calitatea pregatirii academice le ofera studentilor atat o modalitate de a experimenta direct diversitatea culturala si sociala a Europei cat si oportunitati profesionale de dezvoltare a unei cariere la nivel european si international.

Colegiul Europei ofera programe de un an, predate in franceza si engleza, in domenii precum Studii Europene Interdisciplinare, Relatii Internationale si Diplomatie in Uniunea Europeana, Studii Politice si Administrative Europene, Studii Economice Europene sau Drept European. Procesul de selectie este asigurat impreuna cu comitetele de selectie din tarile de provenienta ale aplicantilor, in cazul Romaniei punctul de contact fiind universitatea SNSPA. Ne puteti contacta pentru a obtine mai multe informatii privind admiterea de anul acesta la adresa de email colegiuleuropei@gmail.com

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont