E simplu: studentii aleg caminul in principal din motive financiare si apoi datorita nivelului de socializare ridicat din aceste locatii. Caminele ii costa pe studentii intre 110 si 250 de roni.

Conditiile sunt cele mai bune in P1 , P2, C1 si C2, bucatarii, sali de lectura, paznic ce permite vizite intre orele 700 şi 2300. Studenții nu au voie să aducă în camera în care sunt cazați electrocasnice, acestea fiind permise doar în bucătărie, animalele de casă sunt si ele interzise.
Caminele au centrala proprie si nu au probleme cu incalzirea. Mai grav in Energetic… unde nu se prea aplica nimic din tot ce am zis!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont