Dacă vrei să faci aplicații sau să îţi creezi propriul site web înseamnă că acest modul de Programare Web I este construit special pentru tine!

Ce este mai exact Programare Web I? Este un program customizat care se adresează tinerilor ce nu au cunoştinţe de programare, însă sunt dornici să învețe cum să creeze pagini web folosind cele mai populare tehnologii! În cadrul lui înveţi cum să proiectezi şi să dezvolţi pagini dinamice folosindu-te de XHTML, CSS, JavaScript/jQuery, PHP şi MySQL.

Este bine de ştiut că acest program a luat fiinţă ca urmare a cererii tot mai mare de programatori pe piata muncii, cât și la cererea cursanţilor Academiei Credis, dornici să dobândească și să dezvolte aptitudini și competențe software.

Academia Credis este centru de instruire ce are ca scop formarea profesională a tinerilor în domeniul IT&C prin îmbinarea constructivă a teoriei cu practica în arii precum: rețelistică (CISCO-CCNA,CCNP), administrare (MICROSOFT), Programare Web I, Programare Basic (PHP, PYTHON, JAVA), grafică și design (PHOTOSHOP), sisteme de operare (LINUX).

În cadrul Academiei Credis îți formezi o imagine clară asupra domeniului și activităților care ți se potrivesc cel mai bine, îți dezvolți aptitudini și abilități IT, primești răspuns la întrebările tale de la tineri profesionişti care s-au remarcat în domeniul IT&C, și dacă ești bun și îţi place ce faci poți fi recomandat mai departe pentru a intra pe piața muncii. Academia Credis se poate mândri cu faptul că numai în ultimul an a contribuit direct la formarea profesională a peste 3000 de tineri.

Cursurile se desfășoară la sediul Academiei Credis din B-dul Iuliu Maniu nr 7-11, sector 6 şi se caracterizează printr-un program flexibil. Este bine de știut că dacă ești student beneficiezi de reducerile aferente, precum şi de reduceri de grup și performanță universitară.

Pentru că vrei să afli mai multe detalii despre Programare Web sau despre alte cursuri organizate de Credis eşti invitat pe: www.academiacredis.ro  sau în comunitatea studenţilor de pe Facebook: www.facebook.com/credisacademy şi  la telefon: (021) 410 60 23.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont