Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu, prin Departamentul de Orientare în Carieră a Studenţilor organizează cea de-a doua ediţie a bursei locurilor de muncă D.O.C.S. – Student Jobs 2012, care se va desfăşura miercuri, 7 noiembrie, la sediul Universităţii  ‘Lucian Blaga’ din Sibiu din str. Lucian Blaga, nr. 2A, între orele 09:00-17:00.

Acest eveniment urmăreşte să promoveze comunicarea şi cooperarea mediului academic cu întreprinderile din regiune, adaptarea ofertei educaţionale la realităţile de pe piaţa muncii şi stabilirea unor legături strânse şi durabile între Universitate şi mediul economic.

Organizarea acestei burse a locurilor de muncă reprezintă o dovadă a preocupării şi responsabilităţii ULBS pentru deschiderea drumului studenţilor către o carieră de succes.

La acestă ediţie şi-au anunţat prezenţa firme de renume din ţară precum: Computer Generated Solutions (CGS), EBS – Expectations Beyond Software, Cepocs, Iquest Technologies, Stefanini, Scandia Food, Sibex, White Career, Trenkwalder Sobis, H&H Consulting, Simea Sibiu, Kunke Production Romania, Ambient,  etc.

Prin întâlnirea cu reprezentanţii acestor companii studenţii ULBS au şansa de a lua contact direct cu angajatorii şi de a se raporta la cerinţele acestora.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont