Peste 30 de studenţi ai Universitaţii „Lucian Blaga” din Sibiu se întrec în selectarea celui mai bun design grafic pentru logo-ul agendei culturale a municipiului Sibiu pentru anul viitor care va sta sub semnul „Sibiu SMART”. Concepţia grafică desemnată câştigătoare va fi premiată cu 1000 lei de conducerea ULBS şi ar putea deveni imaginea Sibiului pentru anul viitor.

Luni, 19 noiembrie, la ora 24.00, expiră termenul pentru înscrierea propunerilor, iar câştigătorul va fi desemnat miercuri, 21 noiembrie.

„Au fost înregistrate peste 30 de lucrări ale studenţilor sibieni. Ele urmează să fie analizate de comisia special creată în rândul ULBS care va desemna câştigătorul. Ulterior, varianta aleasă va fi înaintată Primăriei Sibiu spre analiză”, a declarat purtătorul de cuvânt al ULBS, Daliana Drăguţescu.

Ideea concursului a fost lansată pentru că, aşa cum este prevăzut în agenda culturală a anulii 2013, Sibiul SMART îşi propune să celebrează cunoașterea, inventivitatea, creativitatea și pasiunea.

Potrivit ULBS, indiferent dacă designul ales de studenţi pentru logo-ul „Sibiu SMART”, va fi sau nu agreat de cei aflaţi la cârma Primăriei Sibiu, cea mai bună lucrarea va fi răsplătită aşa cum s-a anunţat.

Câștigătorul va primi un premiu de 1000 lei oferit de către rectorul ULBS,Ioan Bondrea, iar toți participanții își voi putea vedea creațiile într-o expoziție găzduită de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont